ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN НОМЕР:
ТЪРСЕНЕ ПО НОМЕР НА АВТОЧАСТ:
ИЗБЕРЕТЕ МАРКА АВТОМОБИЛ, МОДЕЛ И ТИП НА ДВИГАТЕЛЯ:

Стартер-генератор за SEAT IBIZA

Каталог   ► SEAT   ► IBIZA  
Модел Година на производство
IBIZA I (021A)1984 - 1993
IBIZA II (6K1)1993 - 1999
IBIZA III (6K1)1999 - 2002
IBIZA IV (6L1)2002 - 2009
IBIZA Mk II (6K1)1993 - 1999
IBIZA Mk III (6K1)1999 - 2002
IBIZA Mk IV (6L1)2002 - 2009
IBIZA V (6J5, 6P1)2008 - До сега
IBIZA V SPORTCOUPE (6J1, 6P5)2008 - До сега
IBIZA V ST (6J8, 6P8)2010 - До сега
IBIZA   (021A)1984 - 1993